De Chakra’s – basis

chakra'sHet woord “Chakra” komt uit het Sanskriet en betekend, draaiende schijf of wiel. Elke Chakra is een draaikolk van draaiende energieën die zijn gemaakt van een biljoen deeltjes van energie die resoneren op dezelfde snelheid of niveau van trillen  van een vergelijkbare frequentie  Daarom bundelen ze zich samen om zo een spirituele chakra energiecentrum te produceren.

De frequenties van elk chakra variëren en zo ook de kleuren die hiermee worden geassocieerd. Elk is in staat zijn frequentie te verhogen of te verlagen door sneller of juist langzamer te gaan, wat de vibraties veranderd waarmee het energieën resoneert.

Er zijn zeven primaire chakra’s plus honderden secondaire schubchakra’s en duizenden mini chakra’s genaamd “nadis”. De Chakra’s kunnen schijfvormig zijn of, gezien vanaf de zijkant, trompetvormig.

De chakra’s kunnen afzonderlijk van elkaar functioneren of samen en zijn verbonden door middel van een reeks van astrale en etherische buizen en kanalen waardoor energieën van de ene naar de andere kunnen.

De Chakra’s draaien verschillende kanten op, de rode draait met de klok mee, de oranje draait tegen de klok in, de gele met de klok mee, de groene tegen de klok in, de blauwe met de klok mee, indigo tegen de klok in en de paarse met de klok mee. Bij mannen draait de oranje in tegenovergestelde richting.

Echter kun je de chakra’s de andere kant op laten draaien door wilskracht. Dit helpt ons om verschillende afstemmingen te vinden door het mengen van de energieën van verschillende chakra’s totdat je de beste samenstelling hebt gevonden.

Geef een reactie

Connect with Facebook

Close
Please support the site
Het laatste Nieuws en de beste Tips snel en makkelijk lezen? Volg ons op Twitter, Facebook of Google+

Twitter

Facebook

Google+