Planting Seeds: De kracht van Mindfulness (video)

Planting seeds of mindfulness“planting seeds”  The power of mindfulness (titel van de film)is gebaseerd op het boek,  planting Seeds: Practicing Mindfulness with Children, door Thich Nhat Hanh en de  Plum Village gemeenschap.

Deze documentaire en geanimeerde film zal kinderen en volwassenen een belichaamde ervaring geven van vrede en welzijn, evenals effectieve tools voor het creëren van een vreedzaam en gelukkig leven lang na dat de film voorbij is. De film zal in juli geschoten worden in plum village in frankrijk, tijdens de maand-lange zomer retreat. Waarin duizende families vanuit heel de wereld leren hoe mindfulness hun leven kan verrijken en mensen van alle leeftijden kan genzezen.

De film is het fruit van plum village in de 30 jaar dat zij mindfulness en mededogen delen met kinderen, ouders en opvoeders. Planting seeds bied betekenisvolle, plezierige en boeiende activiteiten die kinderen thuis kunnen doen, op school of bij hun lokale gemeenschap. ofwel zelf begeleidend of onder leiding van een volwassene.

De belangijkste oefeningen zijn bewust ademhalen, aandachtig lopen, het uitnodigen van de bel-, kiezel-meditatie, de twee beloften of ethische richtlijnen voor de kinderen, eet meditatie en het omgaan met conflicten en sterke emoties.

Kinderen leren inspirerende liedjes die de oefeningen versterken van vrede en worden betrokken bij persoonlijke verhalen van families en kinderen die mindfulness creatief en moedig toepassen in hun dagelijks leven.

 

De film helpt kinderen stress te verlichten, hun concentratie te verhogen, hun dankbaarheid en zelfvertrouwen te voeden, omgaan met moeilijke emoties, het verbeteren van de communicatie met onszelf en anderen en contact maken met onze interconnectie met de natuur.

 

In de Film zullen ook ouders, leraren en kinderen uit verschillende  landen, plus thich nhat hanh, Sr. jwel, broeder phap dung en andere monniken hun ervaringen delen en hun boefening van mindfulness.

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

Bezoek:

http://www.indiegogo.com/plantingseedsfilm

Geef een reactie

Connect with Facebook

Close
Please support the site
Het laatste Nieuws en de beste Tips snel en makkelijk lezen? Volg ons op Twitter, Facebook of Google+

Twitter

Facebook

Google+